HEMA: nu eenvoudig producten bestellen met een foto van je kind

Screenshot 2014-02-09 at 16.54.53Behalve Jip & Janneke producten met de naam van je eigen kindje (klik hier voor een voorbeeld), kun je bij HEMA ook producten-met-naam, of zelfs met foto laten maken, met andere “kinderhelden” zoals ‘Kikker’, ‘Hoe overleef ik’ en ‘Dolfje Weerwolfje’. Voor iedere leeftijd, voor ieder kind is er dus wel een leuk cadeau te verzinnen.

Bestellen gaat heel eenvoudig, stap voor stap word je geholpen met het samenstellen van het ideale cadeau, voor je kind of voor een verjaardagscadeautje. Ik heb het zelf geprobeerd en heb gekozen voor een klok voor mijn oudste zoon.

Ik heb thema “Kikker” genomen, omdat groen zijn lievelingskleur is. Een mooie foto uploaden, de naam ingeven, je kunt zelfs kiezen tussen bepaalde lettertypes en kleuren en je krijgt steeds een voorbeeld van hoe het er uit gaat zien. En dan bestellen waarbij je kunt kiezen tussen ophalen in een HEMA filiaal of thuis laten bezorgen.

Het resultaat is prachtig en de klok hangt in zijn kamer. Ook een leuk cadeau voor kinderen die nog moeten leren klokkijken natuurlijk!

Wil je ook een klok met de foto en de naam van je kind? Of een rompertje, iPad hoes of ander leuk item? Ga dan naar www.hema.nl/kinderhelden en verras je kind met een gepersonaliseerd cadeau.

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Dolfje Weerwolfje: Weerwolvensoep

Dolfje Weerwolfje rent door het Weerwolvenbos. Een stem echoot tussen de bomen: ‘Ik ruik weerwolvenvlees!’ …