Spoiler Alert: het verhaal van The Christmas Show 2019

Voor iedereen die al kaartjes heeft voor The Christmas Show 2019 in Ziggo Dome Amsterdam (de shows zijn op 21 en 22 december 2019)

Lees niet verder 

Mensen die nog kaartjes willen kopen voor een van de shows, klik <hier>

En dan…
Waar gaat het dit jaar over? De titel van The Christmas Show 2019 is Doornroosje en de Kerstprins. Zoals voorgaande jaren zal Carlo Boszhart de verteller zijn die met zijn energie en humor het hele verhaal aan elkaar zal praten (en zingen?). Doornroosje wordt gespeeld door Celinde Schoenmaker die inmiddels internationale bekendheid geniet. Andere rollen worden ingevuld door Buddy Vedder, Ilse Warringa (ja, zij van Luizenmoeder…), Tim Douwsma, Famke Louise, Esmée van Kampen en Ger Otte. En natuurlijk zijn er nog meer mensen betrokken, want een Christmas Show is echt een show met alles er op en er aan: dans, humor, een goed verhaal, veel om naar te kijken en nog meer om naar te luisteren!

Het verhaal
Lang geleden en hier ver vandaan, leven een koning en koningin. Hun grootste wens is het krijgen van een kindje. Jaren gaan voorbij totdat deze wens eindelijk uitkomt. De geboorte van de prinses wordt groots gevierd en het hele koninkrijk rukt uit. De koning is echter alleen één iemand vergeten…Fee Fataal is niet uitgenodigd! Plots verschijnt zij toch en spreekt een vloek uit over de pasgeboren prinses Roosje. Voor zij zestien jaar wordt zal zij zich prikken en in een slaap vallen die honderd jaar duurt. Om haar te beschermen tegen Fee Fataal sturen haar ouders Roosje naar de veiligste plek op aarde; de Noordpool waar de Kerstman woont.

We volgen Doornroosje en de goede feeën op hun spannende reis, van de woestijn naar het oerwoud, richting de Noordpool waar Doornroosje de kerstman en Jingle ontmoet. Hier is zij veilig, maar ooit zal zij terug moeten keren naar haar land om koningin te worden. Lukt het haar vóór die tijd de ware liefde te vinden om de vloek te doorbreken?

Trotse Moeders zal bij de allereerste voorstelling op zaterdag zijn. We verheugen ons enorm. Wil je weten hoe we de voorgaande jaren ervaren hebben? Kijk dan naar de verslagen hier onder:

Helemaal in de Kerstsfeer bij The Christmas Show [verslag]

en

The Christmas Show 2017 [verslag]

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

The Christmas Show 2019 [verslag]

Zaterdag ben ik met mijn 13-jarige tweeling en een 14 jarige klasgenoot naar The Christmas …