Woezel & Pip Spelen Tikkertje

Woezel & Pip spelen tikkertje met hunWP1 vriendjes buurpoes, de wijze varen, molletje en tante perenboom. Wie is snel en tikt de meeste dieren? Wie is slim en wordt niet getikt?

Gebruik het speelveld buiten of binnen.

Inhoud:
• 10 buttons
• 5 speelfiguren
• Speelveld voor binnen en buiten gebruik
• Zachte dobbelsteen

Recensie

WP_2318Dit erg leuke spel viel direct in de smaak bij onze kinderen. De doos en de bekende figuurtjes maakten ze al uiterst nieuwsgierig. Hoewel het spel voor onze dochter van twee-en-een-half nog wat te moeilijk is vindt zij het heerlijk om eindeloos te spelen met de mooie figuurtjes en de broches in de doos. Ze spreidt het speelkleed uit en is op haar eigen manier bezig met het spel. Enig minpuntje is de erg mooie, grote dobbelsteen die helaas gemaakt is van zachte foam waar binnen een half uur vier kleine tandjes in stonden.

Onze zoon van vijf wilde uiteraard meteen aan de slag met het spel zoals het bedoelt WP_2316is, dus de gebruiksaanwijzing moest worden voorgelezen. Dan blijkt al snel dat de doos verschillende mogelijkheden heeft.

We zijn netjes bij het eerste spel begonnen wat je kunt vergelijken met een soort ganzenbord maar dan zonder al te veel opdrachten. Kom je op je eigen plaatje, dan mag je nog een keer. Kom je op een vakje waar al iemand staat dan ‘tik’ je diegene en moet die terug naar zijn vorige plaatje. En dan gaat het er uiteraard om wie als eerste bij de finish is.

Toen we dat twee keer gedaan hadden, gingen we voor de uitbreiding. Dan komt er een leuk spelelement bij waar ineens heel veel actie en ook reactievermogen bij komt kijken! Als je op een vakje komt waar de ander al staat, moet je hem echt gaan tikken.

Een heerlijke toevoeging is om ook verschillende echte tikkertje-varianten te spelen met de buttons. Kortom een erg leuk spel om in huis te hebben. Heel eenvoudig te begrijpen, voor mijn dochter als die een half jaartje ouder is, maar ook mijn zoon vindt het super leuk om te doen!

Woezel & Pip Spelen Tikkertje
Bekijk op bol.comSpelletje, Identity Games
Bestel dit spel hier >>>>

WP_2315

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – familiespellen – spel – MicroMacro

MicroMacro is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie familiespel. Althans…. dit spel maakt …