Het babyboek van alle dingen

Mama’s en papa’s, potjes en luiers, katten en hamsters, schommels en kinderwagens, en nog veel meer. Een tijdloos boek vol levendige prenten van wat peuters fascineert.

Recensie
In Het babyboek van alle dingen staan een heleboel… dingen die je kindje tegenkomt in zijn of haar dagelijkse leventje, zoal papa’s en mama’s, kinderwagens en spelletjes. Het boekje heeft kleurrijke illustraties en is ingedeeld aan de hand van een standaard dagritme. Daardoor is het heel herkenbaar en een fijn boekje om de woordenschat van je kleintje te ontwikkelen. Bovendien is er genoeg te zien en te zoeken. Kortom een leuk boekje om samen met je dreumes te lezen!

Het babyboek van alle dingen – Janet en Allan Ahlberg
Prentenboek, hardcover, Uitgeverij Lannoo nv
Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Verhuizen met kinderen: tips en tricks

Verhuizen met kinderen: tips en tricks Ga jij verhuizen naar een nieuw huis? Dan is …

Share
Share