GromGrom

GROM, zegt de grote beer.
En wat zegt het kleine beertje?
Grom, grom, grom, grom.

Een kleurrijk kartonboekje over dierengeluiden met mooie foto’s van wilde dieren in combinatie met grappige tekeningen. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.

Recensie
Als dit boekje wordt gelezen klinken er opeens heel vreemde geluiden vanaf de bank. Er lijkt geen eind te komen aan de ‘Oehoe’s’, ‘Grrrrraaahhh’s’ en ‘Iiiiii’s’ . Grote zus leert kleine zus de verschillende dierengeluiden, tot grote hilariteit van beide dametjes. Het verschil tussen het volwassen- en babydier gaat aan de meisjes voorbij. Maar dit boekje staat garant voor veel (en vooral bijzonder luidruchtig) leesplezier.


Gromgrom
– Mack
Kartonboekje – Clavis Uitgeverij, Hasselt- Amsterdam – New York
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share