Hoera, er komt een “Frozen 2”!

olaf-taartDisney heeft een heleboel mensen blij gemaakt met de officiële aankondiging van een nieuwe Frozen film: Frozen 2. Op hun website staat het als volgt: “Frozen 2 is Officially Announced And We Are Crying Icy Tears of Joy”.

Om vervolgens ‘klappertandend’ door te gaan met: “It’s of-f-f-f-f-icial: Frozen 2 is in development at Walt Disney Animation Studios with directors Chris Buck and Jennifer Lee and producer Peter Del Vecho, the Oscar-winning filmmaking team behind Frozen.

Goed nieuws dus voor alle fans! Het zal zeker de moeite van het wachten waard zijn, en tot deze film in de Nederlandse bioscopen draait, kunnen we in ieder geval genieten van de korte animatiefilm Frozen Fever die voorafgaande aan de nieuwe Disney film Cinderella getoond zal worden. Voor de Nederlandstalige trailer van Frozen Fever, klik hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Dit zijn de leukste Frozen spelletjes

Let it goooo, let it goooo… Wie kent Frozen niet? De Disney film waarin prinses …

Share
Share