Baby Born interactieve wastafel

wastafelEen mooie Baby Born Wastafel met interactieve functies. Een kraan waar echt water uit komt, met lichtjes in de spiegel, BabyBorn liedjes en als je de beker oppakt hoor je gorgel en tandenpoets geluidjes. Inclusief handdoek, geïntegreerde handdoekhouder, beker, tandenborstel en een stop in de vorm van een eendje.

Recensie
DSC09498
Wat was mijn dochter blij toen ze deze wastafel van Baby Born zag. Zelf kende ik deze wastafel nog niet, maar mijn dochter had schijnbaar al vaak haar oog  hier op laten vallen tijdens de reclame. Blij verrast riep ze: “Ooohhh, deze wou ik altijd al hebben!”. Op mijn vraag of ze dit dan kende, antwoordde ze: “Ja natuurlijk, van de televisie!!”

De wastafel werd dan ook direct in gebruik genomen. De tanden van de baby werden uitgebreid gepoetst en het gezichtje van de baby werd voorzichtig gewassen. Uiteraard had ze veel, heel veel water nodig. Want het kraantje waar echt water uit komt, is natuurlijk groot favoriet.

Regelmatig moest het water bijgevuld worden, want door het spelen lag er al gauw water naast de wastafel. De plas water naast de wastafel werd dan ook naarmate de tijd verstreek alleen maar meer en meer. Maar goed dat we de wastafel al bewust op een waterbestendige plek hadden neergezet.DSC09500

Ook de drinkbeker en het badeendje (wat als stop dient) vindt mijn dochter erg leuk. Een vriendje van haar vond het bekertje en de wastafel zo echt lijken dat hij het bekertje gebruikte om zijn mond te spoelen en dit vervolgens in de Baby Born wastafel uitspuugde… Blij dat ik het zag, zodat ik het water kon verversen….

DSC09496Met het bijgeleverde handdoekje wordt de babypop én de wastafel keurig afgedroogd. Erg leuk zijn de geluidjes als je de beker of tandenborstel  van de wastafel pakt, dan hoor je namelijk tandenpoets geluiden en gorgel geluiden.

Ook de knop waarmee je een leuk Baby Born liedje hoort is erg leuk. Vooral omdat dan de lampjes in de spiegel gaan branden.

Mijn dochter miste één ding bij deze wastafel; een washandje. Nu heb ik deze zo gemaakt voor haar, maar wellicht is dit een idee voor de fabrikant om dit in de toekomst toe te voegen  bij deze wastafel?

Al met al is de Baby Born wastafel heel erg leuk. Kinderen kunnen hier uren en uren zoet mee zijn. De echt werkende kraan zorgt ervoor dat deze wastafel niet gauw gaat vervelen, want welk kind vind het nou niet leuk om heerlijk met water te kliederen?!

Baby Born interactieve wastafel
Zapf Creation, inclusief batterijen, leeftijdsindicatie 3-12 jaar
Bestel dit interactieve speelgoed hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Bevroren dromen [recensie]

David is een stille jongen met een voorliefde voor sneeuwkristallen. In zijn jeugd droomt hij …

Share
Share