Toy of the Year: Takkie Kakkie

Takkie Kakkie is uitgeroepen tot Toy of the Year tijdens de Toy Fair in Londen. Het is niet de eerste keer dat het speelgoed van Goliath word bekroond met een titel vorig jaar kregen zij dezelfde titel met het spel Holle bolle big.

Takkie Kakkie is al vaker in de prijzen gevallen het spel werd in 2010 genomineerd als speelgoed van het jaar en won vorig jaar de Grand Prix du Jouet in Frankrijk, kortom het nederlandse kinderspel is een internationaal succes.

De fans van Takkie Kakkie kunnen hun lol op want eind april ligt de Takkie Kakie reiseditie in de schappen; Takkie Kakkie Travel

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …

Share
Share