Miauw

Miauw is een leuk, kleurrijk én leerzaam boekje over poezen tellen. De getallen 1 t/m 10 worden in dit boek behandeld. Op elke bladzijde staat het getal, met daarbij hetzelfde aantal poezen getekend. Leren tellen was nog nooit zo leuk!

Recensie
Juist de illustraties, die er allen echt uit springen, vallen erg op in Miauw. Het lijkt net of  de cijfers en de illustraties gemaakt zijn van stof. Kinderen (én de ouders vaak ook nog), gaan de plaatjes en cijfers echt voelen, omdat het zo echt op stof lijkt. Voor mijn kinderen was het dan ook heel gek dat het gewoon aanvoelde als papier. Alleen één poes en één getal op de voorkant van het boek, is gemaakt van zachte stof. Op zich was het leuk geweest, als er verder in het boek meer cijfers en illustraties gemaakt waren van stof. Maar Miauw is zo kleurrijk en bijzonder getekend, dat dit eigenlijk ook niks meer uitmaakt.
Miauw
is leuk om te bekijken én om te leren tellen.

Miauw – Marlies Visser
Prentenboek, 24 pagina’s , hardcover, The house of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Lees meer:
Wat het lieveheersbeestje hoorde
Wie niet weg is…
De Mijn boekjes

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share