Oproep voor vrouwen met lang haar!

cameron diazOp 10 maart brengt Warner Home Video de aangrijpende film ‘My Sister’s Keeper’ uit op Blu-ray, DVD en Video on Demand. Deze film gaat over een kind dat leukemie heeft en de invloed die deze ziekte heeft op het hele gezin. In de film zie je dat Kate door leukemie kaal wordt en hoeveel moeite ze hiermee heeft. Haar moeder (Cameron Diaz) scheert dan haar eigen haar ook af om haar zieke dochter te steunen. In Nederland zijn er erg veel kinderen die door een ziekte geen haar meer hebben. Daarom willen wij deze kinderen een steuntje in de rug geven door vrouwen op te roepen aan deze actie mee te doen en een stuk van hun haar te laten knippen.

Stichting Haarwensen
Op zondag 14 maart 2010 vanaf 11:00 uur kunnen vrouwen met lang haar (minimaal 25 centimeter) voor stichting Haarwensen hun haar laten knippen in kapsalon ‘Hair Trends’ in het AMC te Amsterdam om te doneren aan kinderen. Iedereen is welkom dus vraag ook je vriendinnen mee om aan deze goede actie mee te doen!

Gratis knipbeurt + goodie bag
Je mag zelf aangeven wat voor kapsel je graag zou willen. Alles gebeurt in overleg. Wella is op deze dag ook aanwezig en na afloop van je knipbeurt ontvang je een goodie bag met Wella producten en de DVD van My Sister’s Keeper. Daarnaast maak je kans op een Beauty wellness weekend voor 2 personen of een Beautydag voor 2 personen.

.

INFORMATIE OVER DE DAG

  • de lengte van het haar moet minimaal 25 cm zijn.
  • alle haarkleuren zijn goed.
  • de leeftijd van het haar maakt niet uit: haar blijft altijd goed!
  • natuurlijk is de knipbeurt gratis.
  • Tijd: Op zondag 14 maart vanaf 11.00 uur
  • Adres: Meibergdreef 9, 1105 AZ Amsterdam in het Academisch Medisch Centrum

Oproep
Heb jij lang haar en wil jij je aanmelden voor deze dag? Stuur dan een email met je naam en telefoonnummer naar annamaria@mediatornado.nl.

Bij elke kapper kan het!
Wist je dat je bij elke kapper je haar kan laten doneren voor dit goede doel die deze kinderen helpt? Als je jouw haar laat knippen bij een willekeurige kapper, kan je aangeven dat je jouw haar wilt doneren aan Stichting Haarwensen. Zij sturen dan jouw haar op naar deze stichting. Alleen betaalt je dan natuurlijk wel de kosten voor deze knipbeurt.

Lees ook:
Goedkoop Bugaboo kopen voor goed doel
Kerstengelen bestaan echt
Scholen misbruiken gratis boeken

About Pien

info@trotsemoeders.nl'

Check Also

All My Life: gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal. Zakdoeken meenemen!

Sinds ik kinderen heb, of eigenlijk al vanaf dat ik voor de eerste keer zwanger …