Dolfje Weerwolfje Het Bordspel

Dolfje Weerwolfje Het Bordspel van het merk Identity Games bestaat eigenlijk uit twee delen. Allereerst moeten de spelers ervoor zorgen dat ze een weerwolf worden. Dit doen ze door het dagspel te spelen. Door geluk en door slim te spelen, verzamel je stukjes van je ‘weerwolf-puzzel’. Ben je aangekomen bij de finish van het dagspel en heb je de weerwolf compleet? Dan mag je direct doorgaan naar het nachtspel. Heb je de weerwolf-puzzel nog niet helemaal compleet, dan speel je verder in het schemerspel. Pas als je de weerwolf compleet hebt, mag je doorgaan naar het nachtspel. In het Nachtspel moet je 5 B.O.F.jes (Bevrijd Opa Fiches) verzamelen. Pas als je alle 5 de B.O.F.jes hebt verzameld kun je opa bevrijden. Kom je bij de finish aan, zonder alle 5 de B.O.F.jes, dan moet je verder spelen in het schemer-gedeelte, om zo alsnog alle 5 de B.O.F.jes te verzamelen.

Recensie
Mijn eerste indruk van Dolfje Weerwolfje Het Bordspel was: ”Wat een ontzettend leuk spel!”. Mijn zoon van 6 jaar en zijn vriendje waren gelijk al net zo enthousiast als ikzelf bij het zien van dit spel. Ze wouden het spelletje dan ook direct spelen. Uiteraard wou mijn dochter van 4 jaar ook meedoen. Omdat het spel geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar, speelde ik samen met mijn dochter mee. Het spel kun je met 2-4 spelers spelen. En er zijn dus 4 pionnen. Echter zijn dit geen gewone pionnen, maar 4 leuke speelfiguurtjes in de vorm van Noura, Timmie, Pa en Dolfje Weerwolfje. En hier begon dus gelijk al de strijd, want ze wilden alledrie Dolfje Weerwolfje hebben. Dus hebben we geloot wie Dolfje Weerwolfje mocht hebben. Mijn dochter was de gelukkige, en de andere twee moesten dus een ander figuurtje uitzoeken. De spelregels waren in één keer duidelijk, en de overgang van dag naar schemer en/of nacht was eveneens zeer duidelijk aangegeven. Iedereen, zelfs mijn dochter van 4 jaar, genoot enorm van dit spel.

Behalve dat het spel erg leuk is, ziet het er ook nog eens heel erg leuk uit. Met name de leuk uitziende speelfiguurtjes scoren hoog bij de kinderen. En tja, het is logisch dat  hiervan Dolfje Weerwolfje favoriet nummer 1 is bij de kids. Ik kan maar één ding zeggen over Dolfje Weerwolfje spel; dit spel is een absolute aanrader!

Bestel dit spel hier>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist

Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is Speelgoed van het …

Share
Share