Pasen met Playmobil

playmobil-ei-copyright-trotse-moeders-1Dat was leuk: er zat een cadeautje bij de post. Aan de buitenkant zag het er uit als een mooi verpakt doosje aardbeien 😉 De kinderen lieten zich gelukkig tevreden stellen met dat het aardbeien voor het Paasontbijt waren, zodat ik het even alleen op kantoor kon uitpakken. Maar goed ook: er zat een groot geel ei in. Van Playmobil!

Op de verpakking staat al aangegeven wat er in zit: een 26-delig setje waarmee je tussen twee boompjes, boven het gras, een balanceerkoord kunt spannen. Er zitten bloemen bij, een mooie vlinder en maar liefst 2 poppetjes, een meisje en een jongetje.

playmobil-ei-copyright-trotse-moeders-2Uitgebreide set, leuk als cadeautje! Zoek je dus nog iets om aan kinderen te geven tijdens (of ná) de Paasdagen en wil je wat anders geven dan een chocolade paasei, denk dan ook eens aan een “ei” van Playmobil. Gaat nog langer mee ook 😉

Er zijn verschillende “eieren”. Het gele ei van de foto kun je hier bestellen >>>>>

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Leuke tips bij het maken van een kerstpakket

Een kerstpakket is natuurlijk een leuke verrassing om te krijgen, maar minstens zo leuk om …