Verzilverd bestekje van BAMBAM

bestek-bam-bam-doos-trotse-moedersNiet weten wat te kopen bij een geboorte, behoort door BAMBAM al jaren tot de verleden tijd. Je scoort altijd met een van de bijzondere, tijdloze, waardevolle en mooie cadeautjes van dit leuke merk. Echt exclusief is de verzilverde lijn, waarmee je je kleintje een cadeau voor het leven geeft!

Recensie

Wij kregen ter recensie uit de silver-plated lijn het BAMBAM verzilverd eerste bestekje met kroon. Een koninklijk cadeau dus voor een klein prinsje of prinsesje. Mooi om te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau of voor een eerste verjaardag.

Screenshot 2014-12-17 at 16.05.52

Mooi ook om te krijgen, want een eerste bestekje gaat vaak een leven lang met een kind mee. De kwaliteit van dit bestekje maakt het mogelijk om te zijner tijd dit setje weer aan een volgende generatie door te kunnen geven. Ook een mooi cadeau voor je eigen kindje dus, bijvoorbeeld voor onder de kerstboom.

bestek-bam-bam-trotse-moedersHet bestekje is driedelig en ongeveer 16 cm lang. Het mes en de vork zijn uiteraard niet scherp, zodat je kleintje zich niet kan bezeren, maar ze zijn wel praktisch als bestek te gebruiken, ook door je kind zelf wanneer hij/zij daar aan toe is.

Screenshot 2014-12-17 at 16.06.17De lepel is al goed te gebruiken voor vroege hapjes. Voor de eerste fruit- en groentehapjes zou ik nog een kleiner maatje kunststof lepel gebruiken, maar wanneer je kindje aan eten van een lepel gewend is, is dit een mooi maatje om pap en andere dingen mee te eten.

Het bestek is niet echt klein en het motief (kroontjes) niet baby-achtig, waardoor je kind dit bestek gedurende lange tijd kan gebruiken. Eigenlijk een perfect maatje tussen de eerste lepeltjes van kunststof en het “grote-mensen-bestek”.

Dit verzilverde bestekje kun je via de webshop van BAMBAM bestellen, klik hier >>>>

bam-bam-bestek-trotse-moeders

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Leuke tips bij het maken van een kerstpakket

Een kerstpakket is natuurlijk een leuke verrassing om te krijgen, maar minstens zo leuk om …