SES Autoplakkers [recensie]

ses-autoplakkers-recensie-trotse-moedersMet de producten van Ses Creative ontwikkel je op een leuke en veilige manier je creativiteit, vaardigheden en kennis. Met de dierentuin autoplakkers plak je jouw raam vol met exotische dieren, bomen en struiken.

Eigenschappen:
• 4 vellen met plakkers in verschillende kleuren
• Legplaat
• Ideaal voor op de autoruit of op de legplaat
• Herbruikbaar
• Geschikt voor jonge kinderen
• Stimuleert creativiteit
• Ontwikkeling fijne motoriek
• Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Recensie:
Gelukkig vervelen onze kinderen zich niet snel in de auto en vinden ze het heerlijk om lekker met muziek mee te zingen. Toch waren de raamplakkers leuk vermaak tijdens de lange autorit naar opa en oma. De stickers werden eindeloos geplakt en weer van plek gewisseld.

4D92CC73-45A5-4C28-BD1C-1BFE9D8AA796

Ik ken de auto plakkers nog van vroeger, fijn dat er een legplaat bij is gevoegd. Het is voor onze dochter met name lastig om vanuit haar auto stoel goed bij het raam te kunnen. Maar de legplank maakt de pret niet minder.

E77E10D5-E2B6-44AE-B391-E766875C78EC

Ik was nog even licht gespannen toen het raam open ging en weer naar boven kwam. Gelukkig zaten alle stickers er nog keurig op en kun je gewoon van de ruiten gebruik blijven maken wanneer de stickers er op zitten.

97AD4A2A-EE55-463B-8FF1-AF555F01D574

Al met al is het een erg leuke tijdverdrijf voor in de auto voor niet al te veel geld!

De SES autoplakkers, dierentuin thema, bestel je hier >>>>

Er zijn ook autoplakkers in andere thema’s:

Share

About Lara Bellis

lbellis@xs4all.nl'
Mijn naam is Lara Bellis en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en onze kinderen Arthur (5) en Felien (2) in Amersfoort. Naast Trotse Moeder ben ik muziektherapeut en als zelfstandige breng ik muziektherapie aan huis bij volwassenen met een verstandelijke beperking en ook aan kinderen met autisme.

Check Also

Herbruikbare rietjes en andere duurzame producten voor in het gezin [bespreking]

Mijn twee zonen hebben allebei een beugel en hen is geadviseerd om frisdranken etc met …

Share
Share