Concert van de ‘huidige’ K3 bij SAIL 2015 [verslag]

optreden-k3-sail-2015-music-marina-copyright-trotse-moeders-2Karen, Kristel en Josje…. Binnenkort gaan ze op zoek naar ‘de nieuwe K3′, maar gelukkig waren ze zondag te zien bij SAIL 2015. En wat was het weer een feest! Behalve de winnaressen van de winactie, mocht ik zelf ook, met mijn moeder (“Oma’s aan de top!”) en mijn 8-jarige dochter van dit concert tijdens Music Marina genieten. En genieten was het: wat een energie hebben de dames zeg!

Alle bekende liedjes kwamen voorbij, ook de liedjes die ik al meezong toen mijn oudste nog klein was en Kathleen nog vrolijk meezong. Een feest van herkenning en -zoals altijd- een goed verzorgd feest. Ondanks de wind die de haren van de dames voor hun gezichten blies, ondanks de scheepshoornen op de achtergrond en ondanks het warme weer, werd er non-stop gezongen en gedanst.

optreden-k3-sail-2015-music-marina-copyright-trotse-moeders-3Ik vond het leuk en gezellig. Ze zongen bijna alle liedjes en ik ben een hartstikke grote fan van K3. Ik vind alle liedjes leuk en ik vond het ook leuk dat ze speciaal voor oma het liedje van Oma’s aan de top zongen. Ik heb heel hard meegezongen.

Ook de nieuwe versie van Mama Se, (te beluisteren op een video-opname van een optreden, klik hier >>>>) kwam voorbij. Prachtig! Als uitsmijter werd ook de ‘gewone’ versie nog gezongen, wat het concert helemaal af maakte. Ondanks dat het ongeveer anderhalf uur duurde, zonder pauze, had ik het gevoel dat het zó voorbij vloog. Als altijd, te kort, K3 verveelt nooit!

optreden-k3-sail-2015-music-marina-copyright-trotse-moeders-4

De entourage maakte dit concert helemaal af. De prachtige boten op de achtergrond in een stralende zomerzon gaven een hele speciale sfeer aan dit concert. “Liefdeskapitein” was dan ook een toepasselijk lied 😉

optreden-k3-sail-2015-music-marina-copyright-trotse-moeders-1 optreden-k3-sail-2015-music-marina-copyright-trotse-moeders-header

Na afloop van het concert van K3 was ook SAIL 2015 afgelopen en gingen alle Tall Ships weer richting Noordzee. We hebben nog een tijd staan kijken, wat is dat indrukwekkend! Kortom: een onvergetelijke ervaring voor oma-mama-dochter!

optreden-k3-sail-2015-music-marina-copyright-trotse-moeders

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

De zomer in met het koninklijk gezin

Hoewel zowel onze gedachten, als die van de leden van het Koninklijk Huis bij de …