Hans en Grietje Pannenkoekhuis

Hans & Grietje Zeewolde is een pannekoekrestaurant met alles erop en eraan. Je kunt er heerlijke pannekoeken eten en hun heerlijke zelfgemaakte ijs. Maar daar blijft het niet bij. Hans & Grietje Zeewolde heeft aan alles gedacht. Zo zijn er binnen 2 leuke speelhuisjes, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en buiten is er een groot speelterrein met een behekste waterput, die zomers water spuit als je erlangs loopt, een grote skelterbaan, trampolines, glijbaan, kabelbaantje en een echt huisje van de heks. Kinderen zullen zich hier uren kunnen vermaken.

Maar het leukste is misschien nog wel de beweegbare tafels! Kinderen kunnen de tafels laten bewegen door aan een koord te trekken. Hierop gaan diverse tafels om de beurt bewegen; de ene tafel draait rond, de andere tafel schuift opzij en weer een andere tafel gaat omhoog. Deze beweegbare tafels zijn erg in trek bij kinderen. Het is net weer wat anders dan anders. Mijn kinderen vonden deze tafels dan ook helemaal geweldig. Ze hebben het er nog tijden over gehad dat ‘het heksenhuis’ met de beweegbare tafels zo leuk was.

Wie ook nog graag een wandeling wil doen, is bij Hans & Grietje Zeewolde ook aan het juiste adres. Er zijn 2 speciale wandelroutes uitgezet; de Kiezelsteenroute en de Broodkruimeltjesroute. Twee hele leuke wandelroutes voor kinderen. Onderweg kom je opdrachten tegen en zie je nog spullen van Hans & Grietje en de heks. Zo kom je o.a. in een ‘verdwaalbos’ terecht, waarbij je zelf de juiste weg moet vinden en zie je hier en daar nog een bezemsteel van de heks in een boom hangen. er is zelfs een echte vlot. Deze moet je zelf voortbewegen om aan de overkant van het water te komen. Kinderen zullen zich echt Hans en Grietje voelen, als ze deze wandelroute(s) lopen.

Voor meer informatie en openingstijden van Hans & Grietje Zeewolde, klik hier

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Wandelen en rennen: zo blijf je in shape tijdens en na je zwangerschap

Tijdens je zwangerschap goed voor jezelf zorgen, is ook goed voor je baby zorgen. Gezonde …