Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik

In het dubbeldikke voorleesboek beleeft Dikkie Dik maar liefst 30 spannende avonturen. De plaatjes in dit boek zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt. En als extra kun je kijken naar de lange dvd met 24 geanimeerde verhaaltjes en 12 raadspelletjes.

Recensie
Wat een fantastisch boek! Dit is mijn eerste reactie als ik het boek in mijn handen krijg. Zonder 1 pagina gezien te hebben, spreekt mij het boek nu al aan. Het is een groot boek, met een bewegende Dikkie Dik op de voorkant. De voorkant beloofd veel goeds voor het vervolg!

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik is groot – moeilijk om door kinderen vast te laten houden – maar juist door deze grootte zijn de tekeningen van Dikkie Dik duidelijk en het middelpunt van de verhalen. De verhaaltjes zijn kort en bondig, zodat het de aandacht van de kinderen en – niet geheel onbelangrijk – van de ouders blijft vast houden. Het is heerlijk om uit dit boek te mogen voorlezen.

De DVD is eveneens een groot succes. De korte filmpjes zijn erg leuk om te zien, en worden prettig verteld! Het vrolijke deuntje van Dikkie Dik kan uren in je hoofd blijven spoken. Goed gedaan van de makers van deze dvd! Ook de 12 spelletjes vind ik een groot succes. Simpel uitgevoerd maar uiterst leerzaam. Heel erg leuk om samen met je kind te doen. Ik ben een grote fan van dit exemplaar!

Het dubbeldikke voorleesboek van Dikkie Dik + DVD – Jet Boeke
Voorleesboek + DVD, hardcover, 187  pagina’s, Gottmer
Bestel dit boek hier via bol.com >>

 

 

About Marjolein van Beek

mayoleinvanbeek@gmail.com'
Wonend in de Achterhoek met mijn dochter Jasmijn (6 jaar), en mijn zoontje Daan (3 jaar), Mijn brood verdien ik als tandartsassistente. Dagelijks probeer ik een balans te vinden tussen een leuke mama zijn en een werkende vrouw te blijven. In mijn schaarse vrije tijd ga ik graag lekker op stap, trek ik me terug met een boek, of onderneem ik leuke dingen met mijn kindjes. In september 2013 bracht ik een boek uit over ontzwangeren met wellicht ooit een vervolg.....

Check Also

nijntjes voorleesfeest: speciale verzamelbundel voor 65 jaar nijntje

Eindeloos heb ik de boekjes van nijntje voorgelezen aan mijn kinderen. Nijntje aan zee, nijntje …