Turbo: hilarische familiefilm

Het duurt nog even, maar op 9 oktober 2013 brengt Dreamworks (de makers van o.a. ook Madagascar) een nieuwe animatiefilm naar de Nederlandse bioscopen. Turbo is een razendsnelle en hilarische familiefilm over een slak die de beste coureur ter wereld wil worden.

Het verhaal
Turbo is een slak met een droom: hij wil de beste coureur ter wereld worden. Door zijn obsessie met snelheid valt hij buiten de groep, in de langzame en voorzichtige slakkengemeenschap. Toch krijgt Turbo de kans om te ontsnappen aan het leven in slow motion. Een vreemd ongeluk zorgt er  voor dat hij bliksemsnel wordt. En met zijn nieuwe turbospeed beleeft hij een ongelofelijk en groot  avontuur. Turbo neemt  het op tegen de beste coureurs van de wereldberoemde Indy 500. Daarbij wordt hij bijgestaan door een team van  scheurslakken met spoilers en racestrepen. Uiteraard is Turbo de ultieme underdog. Slaagt Turbo erin om het onmogelijke waar te maken?

De stemmen voor de Nederlandstalige versie van Turbo is nog niet bekend gemaakt. Maar de Engelstalige versie van TURBO bevat de stemmen van onder andere Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Samuel L. Jackson, Snoop Dogg, Michelle Rodriguez, Ken Jeong, Michael Peña en Luis Guzmán.

 

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Win 4 vrijkaartjes voor de première van de film Berend Botje – het mysterie van het ei [winactie]

Vanaf 29 september 2021 is de bioscoopfilm Berend Botje: het mysterie van het ei te …