Laaaa-lalalalalaaah, welkom allemaal!

smurfen-netflix-trotse-moeders-copyright-2Hé kom naar Smurfenland
Welkom allemaal
Ja kom naar Smurfenland
Een land van pracht en praal

Hé kom naar Smurfenland
Het is hier heel speciaal
Ja kom naar Smurfenland
Smurf mee met dit verhaal

Met de grote smurf, de brilsmurf en de lolsmurf
De muzieksmurf en de smulsmurf en de vrolijke smurfin
Met je mopper, natuur en de uit je bol smurf
en ja Gargamel je kent hem wel
Die gaat er tegenin !

smurfen-netflix-trotse-moeders-gargamel-azrael-copyright-3

Wanneer ik dit liedje hoor, word ik meteen blij. Ik ben echt dol op de smurfen. “Vroeger”, toen ik nog geen videorecorder had, zette ik de wekker 5 minuten voordat de uitzending van de smurfen begon, zodat ik het zéker niet zou missen!

agatha-smurfen-netflix-trotse-moedersMijn favoriete afleveringen zijn die waarin Gargamel en Azreal een rol hebben. En liefst ook Agatha, met haar ‘knor-geluiden’. Ik word dit niet beu en heb gelukkig mijn kinderen ook enthousiast kunnen maken. Anders werd het wel erg sneu: mama die ademloos voor de televisie zit en mee zit te zingen en af en toe hardop moet lachen, terwijl de kinderen met hun ogen rollen…. kun je het voor je zien?

Maar gelukkig, mijn kinderen kunnen de humor ook waarderen. Mijn dochter vindt het vooral leuk wanneer smurfin meedoet en mijn zoons genieten altijd van de vindingen van knutselsmurf. En we hoeven niets meer op te nemen: op Netflix zijn een heleboel oude afleveringen beschikbaar, zelfs een aantal die ik nog niet eerder heb gezien, dus we kunnen kijken wanneer we maar willen!

smurfen-netflix-trotse-moeders-copyright-3

Voor meer informatie over Netflix, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share