Unieke kans voor ouders en kinderen (van 6 tot 10 jaar)

Uitgeverij MEIS & MAAS geeft boeken en magazines uit die kinderen echt graag willen lezen. Ze begrijpen wat kinderen bezig houdt (LEGO, gamen, Star Wars, Minecraft) en door boeken uit te brengen die daar op in spelen, enthousiasmeren ze kinderen om weer te gaan lezen (of om méér te gaan lezen). Een aantal recensie van boeken vind je <<<< hier >>>> Zo krijg je een indruk van het assortiment.

Maar, de wereld van onze kinderen verandert voortdurend. En MEIS & MAAS speelt daar graag op in. Zo komen ze dit najaar met magazines over Roblox, maar ze willen ook graag samen met kinderen in de doelgroepleeftijd van 6-10 jaar kijken naar de ontwikkeling van een nieuwe publishing-lijn. Vandaar onderstaande oproep:

Wil jij meedenken over een te gek project van MEIS & MAAS?
MEIS & MAAS is op zoek naar ouders en kinderen (van 6 tot 10 jaar) die het leuk vinden om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van een nieuwe serie boeken en aanverwante producten. Tijdens deze gezellige middag, het programma zal maximaal twee uur duren, zorgen wij uiteraard voor wat lekkers en wat te drinken. Bovendien ontvangen alle deelnemers na afloop een prachtig boekenpakket van MEIS & MAAS! Het onderzoek vindt plaats op maandag 20 en dinsdag 21 augustus om 14:00 op de Meeuwenlaan te Amsterdam.

Ben of ken jij iemand die hier graag aan mee zou willen doen? Stuur dan een mailtje naar info@meisenmaas.nl. Wij sturen je dan alle informatie toe m.b.t. het programma.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Minecraft – De geheimen van de Survivors

Dit nieuwe officiële Minecraft boek bevat alle geheime informatie van de Survivors – een ondergrondse …