Jul’s verjaardag in de Julianatoren – verslag

juls verjaardagWe waren al een weekje heerlijk aan het genieten met ons gezinnetje van een vakantie op een mooi vakantiepark op de Veluwe en toen mochten we op uitnodiging van Trotse Moeders met het hele gezin een dagje naar familiepretpark Julianatoren in Apeldoorn. Fantastisch natuurlijk, want we hadden al een hoop leuke en positieve verhalen gehoord en we wisten dat het ook heel geschikt zou zijn voor hele kleine kinderen zoals onze tweeling van bijna 2.

Op zaterdag 12 juli zijn we er naar toe gegaan en dat was een hele speciale dag want het was Jul’s Verjaardag. Jul is de Torenmuis die in de Julianatoren woont, samen met zijn vriendinnetje Julia.

IMG_5986
Voordat iedereen ’s ochtends het pretpark in mag, moet het natuurlijk wel eerst geopend worden. Dat gebeurt voor de toren in de vrolijke Openingsshow met Jul, Julia en Meneer Kaasgaaf. En ook aan het einde van de dag wordt hier weer een swingende show verzorgd bij het verlaten van het park.

dino julianatorenWij keken bij binnenkomst echt onze ogen uit en Xavi werd laaiend enthousiast toen hij zag dat er allemaal Dino’s waren en dat er een heuse Dino wagen was waar je in kon zitten voor een leuk ritje langs allerlei prehistorische dieren.

Samen met Yuna en Quint maakten we ons eerste ritje en ik wist direct dat dit een super dag zou worden. Het zonnetje scheen ook nog eens, iedereen was vrolijk, de mensen in het park erg vriendelijk dus top.vliegende muis julianatoren

Na de dino rit wilde Yuna, de enige echte held van ons drietal heel graag de lucht in op een vliegende muis en die zat te lachen en te gillen van plezier.

Vervolgens zijn we naar de andere kant van het pretpark gelopen, waar in de circustent Jul’s Verjaardagsshow door Geert Hoest werd gepresenteerd. Het was flink zweten geblazen in de tent maar daar merkten we al snel heel weinig van want de show was ontzettend leuk.

Zelfs onze kleinste twee zaten met open ogen en mond te kijken naar Meneer Kaasgaaf en Julia die voor Jul een verjaardagsfeestje gingen organiseren waar wij bij mochten zijn. Er was natuurlijk taart, slingers en er werd gezongen.
Jul's verjaardagsshow
Vooral Yuna (bijna 2) ging er helemaal in op en klapte enthousiast mee toen we speciaal voor Jul het verjaardagsliedje gingen zingen en nu ook thuis wordt er lekker meegezongen en gedanst. Het leuke is vooral dat het heel interactief is en de kinderen er dus helemaal bij betrokken worden.Geert Hoes

Na de show was het tijd voor een leuke foto met natuurlijk Geert Hoes! De hele dag door kon je met de verschillende televisie karakters op de foto, zoals Mike de Ridder en Angelina Ballerina, maar dat is helaas aan onze kinderen niet echt besteed.

Daarna zijn we in het picknickbos een broodje gaan eten en wat gaan drinken. Je mag gewoon zelf je eigen eten en drinken meenemen dus dat is fijn, maar er zijn ook voldoende leuke eetgelegenheden waar je patat, frisdrank, popcorn, mini loempia’s etc kunt kopen.

Xavi was deze dag de ‘baas’ dus hij liep rond met de plattegrond in zijn handen en vertelde ons waar hij allemaal nog meer in wilde. kabouterland

Dus we zijn naar kabouterwonderland gegaan, naar de speeltuin waar ook het springkussen staat, naar de helikopters en het brandweerspel. Maar ook naar Jul’s treintje, het spuitspel en uiteraard even bij de safaribaan en de paardenbaan.

De dag ging echt veel te snel voorbij en als afsluiting gingen we nog een extra rondje maken bij de dino auto’s en hebben vervolgens gekeken bij de uitzwaai show, voordat we in de pendelbus stapten die ons naar ons parkeerterrein bracht.

Wat hebben we genoten met z’n allen en wat is dit een aanrader voor alle gezinnen met jonge gezinnen!

Een ding was ons wel duidelijk, hier zouden we heel snel weer naartoe gaan…… en dat gingen we dus ook, drie dagen later om precies te zijn 😉
safaribaan

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share