DVD wasdag van Shaun het schaap

SHAUN HET SCHAAP – wasdag

Shaun is een heel bijzonder schaap dat niet mee gaat met de kudde. Hij bezit de intelligentie, de creativiteit en het gedrag van een mens. Hij is de leider, maar zijn enthousiasme en onervarenheid zorgen ervoor dat hij regelmatig in de problemen komt. Gelukkig weet hij aan het eind van elke aflevering alles weer op te lossen. De 8 avonturen op deze DVD spelen zich af in een beestenboel waarin komische gebeurtenissen centraal staan.

Recensie

We kennen Shaun allemaal als het schaap uit Wallace & Gromit. Hierin was hij zo populair dat ze besloten om hem een eigen serie te geven. Mijn kinderen kennen Shaun het schaap van de filpjes die op NickJR worden uitgezonden. Dit zijn korte komische filmpjes waarbij Shaun, de andere schapen, de boerderij hond en de boer allerlei avonturen op de boerderij beleven. Blij verrast waren zij dan ook dat er nu een DVD vol met Shaun het Schaap verhalen is.

De DVD Wasdag valt dan ook gelijk in de smaak; het liefst kijken mijn dochters uren naar de filmpjes. Ook de muziek en de begintune is een veel gezongen melodie. Door de eenvoudige verhaallijnen, is de DVD leuk voor jonge kinderen.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nu uit op DVD: De Inspirator

De film De Inspirator heb ik helemaal gemist in de bioscopen, maar toen ik er …

Share
Share