Deux jours, une nuit

Sandra (Marion Cotillard) wil graag weer aan het werk en probeert haar baan terug te krijgen. De enige manier waarop zij dit kan bewerkstelligen is om haar collega’s te overtuigen hun bonus in te leveren.

“Deux jours, une nuit” is de nieuwe film van de regisseurs Jean-Pierre en Luc Dardenne. Actrice Marion Cotillard speelt de hoofdrol. De film is geselecteerd voor de hoofd competitie van het Cannes Filmfestival 2014.

Hieronder de trailer van de film:

 

 

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …