Deux jours, une nuit

Sandra (Marion Cotillard) wil graag weer aan het werk en probeert haar baan terug te krijgen. De enige manier waarop zij dit kan bewerkstelligen is om haar collega’s te overtuigen hun bonus in te leveren.

“Deux jours, une nuit” is de nieuwe film van de regisseurs Jean-Pierre en Luc Dardenne. Actrice Marion Cotillard speelt de hoofdrol. De film is geselecteerd voor de hoofd competitie van het Cannes Filmfestival 2014.

Hieronder de trailer van de film:

 

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

All My Life: gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal. Zakdoeken meenemen!

Sinds ik kinderen heb, of eigenlijk al vanaf dat ik voor de eerste keer zwanger …