VN en Unicef gaan samenwerken met de Smurfen: Small Smurfs, Big Goals!

De Verenigde Naties en Unicef hebben vandaag bekend gemaakt dat de populaire Smurfen het gezicht zijn van hun nieuwe campagne “Small Smurfs Big Goals” met als hoogtepunt de International Day of Happiness op 20 maart 2017. Deze dag staat in het teken van duurzaamheid en een gelukkige samenleving, wat door middel van zeventien verschillende doelen wordt nagestreefd.

Lees meer over de campagne via www.smallsmurfsbiggoals.com en bekijk hieronder de video:

DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP draait vanaf 5 april in de bioscoop, in 2D en 3D.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De Smurfen 2 – De Gevangene van de Groene Steen [recensie]

Verhalen van de Smurfen zijn dingen die al een hele lange tijd terug gaan voor …

Share
Share