Gouden plaat voor K3 met Alice in Wonderland

Het blijft feest bij K3! Na de succesvolle afsluiting van de eerste serie voorstellingen van de 3D musical “Alice in Wonderland” in Antwerpen heeft K3 te horen gekregen dat hun album “Alice in Wonderland” zowel in Nederland als in Vlaanderen goud behaalde! Ook de ticketverkoop voor de musical gaat goed: er zijn al ruim 95.000 tickets verkocht in Nederland en België.

K3: “Wij beleven met Alice een fantastisch avontuur. We genieten van elke voorstelling van deze bijzondere musical. Ongelooflijk fijn dat al zoveel mensen de voorstelling gezien hebben of nog gaan zien! Wij zijn vooral erg blij dat dit avontuur nog niet voorbij is en we verheugen ons erop voor onze fans in Den Haag te spelen!”

De gouden plaat
Het behalen van de gouden plaat voor de CD ‘Alice in Wonderland’ is voor K3 wederom een erkenning vanuit hun fans dat ze nog altijd razend populair zijn. Dit is tijdens de musical al te merken, waar veel kinderen de vrolijke “Alice in Wonderland” liedjes luidkeels meezingen. Na een poll op de website van K3 bleken de nummers van de CD ook goed in de smaak te vallen. De Top 3 is geworden:

1.      Geloof in jezelf
2.      Filmster
3.      Op de kermis

In België is de allereerste 3D musical “Alice in Wonderland met K3” een mega succes. Ze hebben al kunnen genieten van de prachtige kostuums, de mooie liedjes en natuurlijk van Karen, Kristel en Josje. Maar alle monden in de zaal vielen pas echt open bij het zien van de spectaculaire 3D decors. Onder andere hartjes, kaarten en zeebellen vliegen de zaal en dit geeft iedereen het gevoel een onderdeel van de voorstelling te zijn.

Praktische informatie
De musical Alice in Wonderland is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal van Lewis Caroll en is een zeer bijzondere en spectaculaire musical geworden. Studio 100 brengt de allereerste 3D musical ter wereld deze zomer naar Nederland! “Alice in Wonderland” is van 30 juli 2011 tot 28 augustus 2011 te zien in het World Forum Theater in Den Haag en beleeft op 31 juli om 17.00 haar première. Tickets voor Alice in Wonderland zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300 5555 (€0,45 p.m.) of via www.alicedemusical.nl.

Lees ook:
Kung Fu Panda 2
Archikidz 2011: De gestapelde stad
Gratis zwemmen bij de Sprookjescamping

Share

About Joni Blesgraaf

joni@hotmail.com'
24 jaar oud en woont in Overveen. Geboren in Haarlem. Heeft Sport en Bewegen (Lifestyle & Gezondheid) gestudeerd aan Hogeschool INHolland Haarlem. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt als assistent leidinggevende in de buitenschoolse opvang in Heemstede. Nu bezig met Spaans leren, veel sporten en houdt van schrijven.

Check Also

K3 – Vleugels [première-verslag van de nieuwe show van K3]

Het verslag van de première van de nieuwste show van K3: Vleugels komt van mijn …

Share
Share