Bezoek aan Zoë & Silos – De Mangrove Musical in Burgers’ Zoo [verslag]

Wat een verrassing: vandaag (8 juli 2017) mochten Danny en ik met uk naar Burgers’ Zoo om de nieuwe Mangrove musical te zien.

Aller eerst de complimenten voor het meisje bij de kassa: ze heeft ons erg goed geholpen ondanks dat onze gegevens nog niet ontvangen waren heeft ze alles netjes opgeschreven en mochten we door lopen.

Eenmaal binnen zijn we begonnen met eerst de hele dierentuin door te wandelen en geloof me als je 31 weken zwanger bent is het klimmen hier en daar behoorlijk pittig maar wat blijft het bijzonder om hier te mogen zijn. Voor ons is dit echt met stip op nummer 1 de mooiste dierentuin!

Nadat we het hele park hadden gezien gingen we op weg naar het Safari Meeting Center om de musical te gaan kijken.

Wat was het leuk: het hele verhaal hoe het in elkaar steekt is echt voor alle leeftijden. Eerst dacht ik dit is niks voor kleintjes omdat het begon over een baan en later worden Zoë en Silos verliefd.. Maar dan gaat het echt beginnen en dan komen de beestjes van de mangrove erbij! Als ze dan gaan zingen en met die mooie pakken met lampjes en de ‘sprekende’ dieren erbij maakt dat en Silo – De Mangrove Musical voor iedereen leuk is, jong en ouder.

Wat ook heel handig is, was dat de teksten erg makkelijk waren, waardoor iedereen kan mee zingen. Dat was zo leuk om te zien! Vooral dat enthousiasme bij de jonge kinderen echt fantastisch!

We mochten tijdens de musical foto’s en opnames maken alleen het mocht niet met flits, dus helaas zijn onze foto’s niet heel erg mooi van tijdens de show. Na afloop was er een meet en greet met Zoë en Silos. Nadat we de foto’s hebben gemaakt zijn we lekker koffie gaan drinken en weer richting huis gegaan.

Zoë en Silo – De Mangrove Musical is meerdere keren per dag te zien in Koninklijke Burgers’ Zoo. Klik <hier> voor informatie over tijden etc.

About Samantha Wijtvliet

s_wijtvliet@hotmail.com'
Ik ben Samantha en de Trotse Moeder van Joy. joy heeft niet zo'n fijne start gehad in haar vroege leventje, ze is namelijk geboren met een hazenlip en had voor dat ze 1 werd al drie operaties gehad. Joy is nu 3,5 en is echt een meisje die niet het kaas van d'r brood laat eten en je heel duidelijk verteld wat ze wil en niet wilt . Joy en ik wonen nu al twee jaar samen met mijn vriend Danny en onze hond Bennie ( ja soms halen we de namen door elkaar haha).

Check Also

De prachtige onderwaterwereld van Burgers’ Zoo: Ocean [verslag]

Aan het eind van de Kerstvakantie, aan het begin van dit nieuwe jaar, mochten we …