Last minute mama’s

Last minute mama\'sTwaalf vrouwen die achtendertig of ouder waren toen ze voor het eerst moeder werden, vertellen in dit boek hun verhaal. De een met een kinderwens zolang ze zich kan herinneren, de ander verrast door een niet-geplande zwangerschap. De een met een stabiele relatie, de ander net verliefd. De een carrièrevrouw, de ander lang zoekend naar de ideale opleiding en baan. Zij vertellen openhartig over hun leven voor en na het krijgen van hun kind(eren). Over beslissingen, verwachtingen, vooroordelen en de toekomst. De interviews worden afgewisseld met informatie en adviezen over vruchtbaarheid en laat kinderen krijgen.

Recensie
Last minute mama’s is een boek wat je in één keer uitleest. Het is ontroerend én boeiend om de totaal verschillende verhalen van last minute mama’s te lezen. Zelf moet ik er niet aan denken om na mijn 38e nog kinderen te krijgen. Maar ik kan me heel goed voorstellen dat vrouwen op het laatste moment, toch nog een kind willen hebben. Het feit is immers dat je op een gegeven moment er echt te oud voor bent.

Last minute mama’s is vooral bedoeld voor oudere mama’s en papa’s, maar ook voor jongere moeders (en vaders) is dit een leuk boek om te lezen. Daarnaast wordt het boek compleet gemaakt door veel tips en veel informatie over o.a. de risico’s van laat zwanger worden.

Kortom; Last minute mama’s is een boek vol levensverhalen van last minute mama’s. Allen vertellen uitgebreid én op een leuke manier hun verhaal.

Last minute mama’s – Brigitte Bloem
Zwangerschap, paperback, 159 pagina’s, Spectrum

Koop hier bij bol.com >>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Het grote KidsWeek vakantieboek – deel 2

Het grote Kidsweek vakantieboek was zo razendsnel uitverkocht dat een vervolg niet kon uitblijven, vandaar …

Share
Share