Hoe jij de wonderbaarlijke… avontureneilanden ontdekte

Ben jij er klaar voor? Heb je je avonturenspullen gepakt? Al je vriendjes gedag gezegd? Dat is belangrijk, want jij gaat op avontuur! Ja, jij. In dit luisterboek speel jij de hoofdrol. Samen met kapitein Klots en zijn stoere scheepskat Gerrit. In dit scheeps-luisterboek vind je een oude zeekaart en acht windkaartjes. De wind bepaalt hoe jij door dit luisterboek vaart. Ga mee, als je durft.

Recensie
Hoe jij de wonderbaarlijke – en nog onbekende – avontureneilanden ontdekte
is een luisterboek met zeven verhalen ingesproken door Aart Staartjes. Wat mij meteen opviel aan dit luisterboek is dat het kind zelf echt wordt aangesproken. Overal wordt ‘jij’ gebruikt en de luisteraar wordt ook echt betrokken in het verhaal, waardoor het net is alsof je er zelf bij bent. Het pakket bestaat uit 1 cd, een grote kaart met daarop de zeven eilanden (met elk hun eigen naam) en voor elk eiland de eerste zin van het verhaal zodat de kinderen weten waar het over gaat, acht windkaarten en een ouderbijlage. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de cd gewoon in de cd-speler te drukken en de nummer gewoon een voor een te beluisteren, maar leuker is het om steeds een windkaartje te trekken en zo te kijken waar de reis naartoe voert. Het totale pakket ziet er erg leuk uit, de verhalen zijn goed, pakkend en prikkelend geschreven en het is voor ons als ouders ook nog eens erg leuk om naar te luisteren! Een echte aanrader dus.

Hoe jij de wonderbaarlijke  en nog onbekende  avontureneilanden ontdekte – Krista Izelaar
Luisterboek, 1 cd, omslag, acht windkaarten, ouderbijlage, Circus Patz/A.W. Bruna Uitgevers
Koop hier bij bol.com >>>

Lees ook:
Ik kan alles
Vriendjes voor altijd
Marie danst

About Tineke

tineke@awendan.nl'
Ik ben Tineke (35), ben getrouwd met Richard (36) en mama van twee lange einden - Sander (9) en Ilse (bijna 8). Mijn werkdagen breng ik schrijvend en vertalend achter mijn computer door als zelfstandig schrijftrainer, tekstschrijver en vertaler. Buiten mijn werk om kom ik tijd te kort door gezellige dingen te doen met man en kinderen, te lezen, klarinet te spelen, me te verliezen in Facebook, Twitter en Pinterest en nog veel meer.

Check Also

Buffalo Bill en De Kleine Zeemeermin [luisterboek en leesboek]

Ik ben dol op luisterboeken en heb een heleboel Vlaamse luisterCD’s. De Nachtegaal (ook geschreven …