De leukste foto geboortekaartjes

Voor de leukste fotogeboortekaartjes ga je naar Leukefotokaartjes.nl. Hier vind je maar liefst kaartjes van 6 verschillende vormgevers. De geboortekaartjes worden natuurlijk persoonlijk gemaakt met een echte fotosessie bij je thuis van je pasgeboren baby!

Simone Janssen is de drijvende kracht achter Leukefotokaartjes.nl. Zij is fotograaf, met psychologie als achtergrond. Een ideale combinatie waardoor zij oog heeft voor jou en jouw gezin. Geen stress en gedoe, maar een ontspannen fotoshoot waar altijd prachtige foto’s uit komen. Je kan er trouwens voor kiezen om in de studio een fotosessie te hebben met de zwangere buik of thuis met het kindje. En beiden kan ook!

Qua ontwerp is er voor elk wat wils. De kaarten van de ontwerpers zijn hier speciaal op geselecteerd. De verschillende stijlen maken de keuze enorm. Van zoet naar kleurrijk, van aparte vormgeving naar puur of retro. Een geboortekaartje ‘helemaal op maat’ behoort ook tot de mogelijkheden. Door de verschillende prijzen die de ontwerpers hiervoor vragen, is er ook voor elke beurs voldoende keuze.

Als je kiest voor een fotogeboortekaartje van Leukefotokaartjes.nl, dan kies je voor service, snelheid, persoonlijk maar zakelijk, enthousiasme en betrokkenheid. Je moet je comfortabel voelen bij haar bezoek aan je kraambed en je tegelijkertijd geen zorgen hoeven maken over het vakkundig afhandelen van de productie van geboortekaartjes. En het is vooral leuk om door Simone Janssen op de foto gezet te worden. Simone is erg toegankelijk, alles kan of is bespreekbaar en het is een feest om te doen. Bij Leukefotokaartjes.nl is alles goed geregeld, professioneel en met goede en duidelijke voorwaarden. En de kwaliteit zie je terug in de gekozen papiersoorten: mooi afgewerkt, gedrukt bij een zeer ervaren drukker met oog voor milieu. Kijk voor meer informatie op www.leukefotokaartjes.nl.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …

Share
Share