Nijntjes wereld

Handig voor op reis of leuk voor thuis: de Nintendo game ‘Nijntjes Wereld’. Dit leuke spel neemt de allerkleinste mee op een spannende reis vol avonturen. Peuters en kleuters leren spelenderwijs alles over kleuren, vormen, cijfers en verbeteren hun geheugen. Ook leren de kinderen door middel van het lieve konijntje veilig te gamen.

In ‘Nijntjes wereld’ krijgt de speler allemaal opdrachten van vrienden en familie zoals het oplossen van een puzzel en het maken van een schilderij. Door middel van deze opdrachten maak je een hele reis door de wereld van Nijntje. En maken ze opdracht goed? Dan krijgen ze toegang tot nieuwe spelletjes.

Nijntje DS is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en verkrijgbaar voor €29,99.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Everybody 1-2-Switch! [recensie]

De Nintendo Switch kan makkelijk gebruikt worden om samen met mensen spelletjes te spelen. Je …

Share
Share