Nijntjes wereld

Handig voor op reis of leuk voor thuis: de Nintendo game ‘Nijntjes Wereld’. Dit leuke spel neemt de allerkleinste mee op een spannende reis vol avonturen. Peuters en kleuters leren spelenderwijs alles over kleuren, vormen, cijfers en verbeteren hun geheugen. Ook leren de kinderen door middel van het lieve konijntje veilig te gamen.

In ‘Nijntjes wereld’ krijgt de speler allemaal opdrachten van vrienden en familie zoals het oplossen van een puzzel en het maken van een schilderij. Door middel van deze opdrachten maak je een hele reis door de wereld van Nijntje. En maken ze opdracht goed? Dan krijgen ze toegang tot nieuwe spelletjes.

Nijntje DS is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en verkrijgbaar voor €29,99.

About Barbara Gemen

barbara@dataunlimited.nl'
Ooit als stagiaire gestart bij TrotseMoeders.nl en nu aan de slag als chef-redactie van deze website. Ik houd me hierdoor vooral bezig met het aansturen van alle bloggers en recensenten.

Check Also

Een verrassing voor Vader Pluis

Tactisch uitgebracht, kort voor Vaderdag, is het nieuwe kartonboekje Een verrassing voor Vader Pluis. Een …