Limited Edition Zonnespray

Iedere vrouw wil zorgeloos genieten van het heerlijke weer.  We smeren allemaal braaf onze kinderen in met liters zonnebrandcrème, maar we vergeten onszelf heel vaak. Daarvoor heeft Etos een limited edition zonnebrand producten ontwikkeld die zo in elke handtas, luiertas of strandtas past. Nooit meer dus een excuus om jezelf te vergeten; ook als je spontaan op een terrasje beland.

Wie ’s morgens de deur uit rent, denkt er vaak niet aan om ook zonnebrandcreme voor jezelf mee te nemen. Maar liefst 7 op de 10 vrouwen* beschermen hun huid onvoldoende tegen de zon. Het handige formaat van 75 ml past overal in. We hebben hem zelf geprobeerd en hij smeert ook nog eens super.

De limited edition zonnespray is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Etos. De spray is er in factor 15 en in factor 30 en kost € 3,99 per stuk. Er is ook een zon gezichtscrème SPF 30 die € 4,99 kost.

Lees ook:
Eerlijke zonnebrandcrème voor moeder en kind
Ouders moeten kinderen vaker insmeren
Tips voor een dagje uit met kinderen

* Bron: Cite de la peau centre

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

650.000 unieke potten Nutella

Nutella® heeft een limited edition van haar befaamde pot in Nederland geïntroduceerd. Het is dan …

Share
Share