Blue Monday medicijn: Happy [video]

Screenshot 2015-01-19 at 13.14.14Blue Monday: de derde maandag in januari. Een gewone maandag, zoals alle anderen, maar er word steeds meer aandacht gegeven aan het feit dat dit “Blue Monday” genoemd wordt: de meest depressieve dag van het jaar. Nou ja, je kunt hem maar gehad hebben, toch?

Voor degenen die er in geloven, het momenteel echt zo ervaren of die gewoon niet lekker in hun vel zitten even een vrolijke video. Geniet er van!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Happy Kids

De schrijfster van het boek Happy Kids, Drs. Sella van de Griend, heeft communicatie managment …

Share
Share