Even voorstellen: Trotse Zwangere Annelon

annelon-zonnebrilMet Trots stellen we weer een nieuwe blogger voor: Annelon. Annelon is zwanger van haar eerste kindje en zal hierover op onze blog regelmatig een stukje schrijven.

Ze stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Annelon Roskam, 23 jaar en zwanger van ons meisje! Ik ben nu 17 weken zwanger en uitgerekend op 4 december. Ik schrijf op trotse moeders graag over de zwangerschap en moederschap. Naast het bloggen op trotse moeders blog ik ook op mijn eigen blogsite over het werken als nanny! Ik ben namelijk fulltime nanny. Mijn verhalen en tips kan je lezen op www.nannyannelon.nl.

Ik woon samen met mijn vriend Richard in het heerlijke Amsterdam Watergraafsmeer. Rustige buurt met heel veel kinderen! We kunnen niet wachten op de komst van ons kleintje.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share