Meneertjes en Mevrouwtjes, verzamelset 2

meneertjesDeze verzamelset bevat vijf deeltjes van de populaire Meneertjes en Mevrouwtjes-serie. De dunne witte boekjes met grappige verhalen zijn weer helemaal van nu! Ideaal als klein cadeautje voor elke gelegenheid. Voor iedereen is er wel een toepasselijke titel.

Deze set bevat de volgende boekjes: Mevrouwtje Zonneschijn, Meneertje Slordig, Meneertje Hatsjoe, Meneertje Dapper en Mevrouwtje Geluk.

Recensie
Inmiddels zijn er al tal van Meneertjes en Mevrouwtjes boeken verschenen. Voor de echte verzamelaars nu in aparte verzamelset. Vijf leuke verhaaltjes van Meneertjes en Mevrouwtjes. Wie eenmaal deze boekjes heeft gelezen, zal al gauw ook de overige delen willen hebben.

Alle boekjes van de Meneertjes en Mevrouwtjes-serie zijn leuk en grappig. Wat deze boekjes zo leuk maakt is dat er zo ontzettend veel verschillende Meneertjes en Mevrouwtjes zijn. Zo heb je naast de boekjes die in verzamelset 2 zitten, ook nog o.a. de Meneertjes Vreetzak, Luilak, Druk, Jarig en meneertje Dagdroom. En van de Mevrouwtjes heb je o.a. nog de Mevrouwtjes Kletskous, Verlegen, Te laat, Giechel en Mevrouwtje ondeugend.
P1350896De namen van de Meneertjes en Mevrouwtjes zeggen al genoeg over hun karakter. De illustraties in al deze boekjes zijn kleurrijk en grappig, net zoals de verhaaltjes zelf dus.
Deze verzamelset van de Meneertjes en Mevrouwtjes mag dan ook niet ontbreken in de boekenkast van alle verzamelaars en liefhebbers van de Meneertjes en Mevrouwtjes boekjes.

Meneertjes en Mevrouwtjes verzamelset 2 – Roger Hargreaves
Prentenboekjes, paperback, 36 pagina’s, Unieboek/Spectrum
Bestel de verzamelset voor jezelf of als cadeautje(s) hier >>>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.