Dik Trom film is op DVD uitgekomen

Dik Trom is de meest succesvolle Nederlandse kinderfilm én de vetste film van het jaar 2010. Deze film is een Platina Film geworden toen hij in 2010 al meer dan 400.000 bezoekers heeft getrokken. Jong en oud vallen massaal voor het ondeugende, aandoenlijke en vrolijke avontuur van de familie Trom.

Deze populaire film is nu ook als DVD en Blu-Ray verkrijgbaar boordevol leuke extra’s zoals castingfilmpjes, een flashmob en een spetterende making-off. Bovendien heeft de DVD ook optionele een Engelse ondertiteling en een Nederlandse ondertiteling voor doven en slechthorenden.

Korte inhoud
Dik Trom is een vrolijke, eerlijke, maar vooral gezette jongen. Samen met zijn ouders woont hij in het knusse Dikkedam, waar iedereen net zo dik en uitbundig is als hij. Het is er elke dag feest.
Diks gelukkige leventje verandert als de familie gaat verhuizen naar Dunhoven, waar zijn vader een restaurant begint. In Dunhoven is niemand uitbundig of dik. Iedereen is alleen maar bezig met uiterlijk, gezondheid en sport. Ze zitten dan ook helemaal niet te wachten op die dikke familie Trom en hun restaurant vol calorieën. Voor het eerst in zijn leven wordt Dik zich bewust van zijn omvang. Helemaal als hij verliefd wordt op Lieve, het dunste meisje van heel Dunhoven….

Cast
Voor Michael Nierse komt met zijn rol als Dik Trom een droom uit. Eerder was hij te zien in de film De Indiaan en in de hoofdrol van de korte film Jacco’s film. Voor de vrolijke Dik Trom is het wel even slikken als hij met Pa en Ma Trom van Dikkedam naar Dunhoven verhuist. Weg is de gezelligheid. Gelukkig zijn daar Lieve en Sjak met wie hij al snel bevriend raakt. Marcel Musters (Dunya & Desie, Zwartboek) en Eva Van der Gucht (S1ngle) schitteren als Pa en Ma Trom. Pa Trom kan ontzettend goed koken.  Hij houdt ervan om mensen met grote porties gelukkig te maken. Hij is gek op zijn vrouw en op zijn zoon Dik. Ma Trom is de moeder van Dik. Ze is vast van plan van het restaurant in Dunhoven een groot succes te maken. Loes Haverkort is Sonja Slager, de moeder van het dromerige meisje Lieve (Fiona Livingston). Sonja woont al jaren in Dunhoven. Ze is een echte dieetgoeroe. Thijs Römer (Medea, Meiden van de Wit) speelt Dolf, eigenaar van een sportschool waar bijna iedereen in Dunhoven lid van is. Hij is de vader van etterbak Viktor (Nils Verkooijen).

Lees ook:
Bumba en Suzu op DVD (WIN)
Win een Rapunzel pakket (inclusief DVD)
Win vrijkaarten voor Winnie de Poeh film

About Elles

elles.veltman@home.nl'
26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

Trolls Wereldtour op DVD en Bluray

Naar de film gaan is niet altijd mogelijk, vanwege Corona, maar dat wil niet zeggen …