Esse, eerlijke zonnebrand voor jou en je kind

esse zonnebrandcremeWe smeren ons wat af met zonnebrandcrème. We willen niet verbranden en ook die gevoelige huidjes van onze kinderen moeten goed beschermd worden. De hoogste factor, die ook nog waterbestendig is, worden met flessen tegelijkertijd in de strijd gegooid. Hartstikke goed dat we ons beschermen, maar heb je ooit wel eens afgevraagd waarmee je dit doet?

100% goed
Esse
heeft een unieke beschermende biologische zonnebrandcrème ontwikkelt die bescherming biedt tegen UVA en UVB straling. De zonnebrand van Esse is gecertificeerd biologisch door Ecocert, 100% natuurlijk en fair trade. Dat is fijn, maar nog beter is dat deze zonnebrandcrème helemaal zonder chemische conserveringsmiddelen of geurstoffen zit en vrij is van nanotechnologie, parabenen, SLS (Sodium Lauryl Sulfaat) en synthetische geur- en kleurstoffen. Niets van dit alles! Dat merk ik gelijk bij het gebruik. Eén van mijn kinderen kan niet goed tegen dit soort toevoegingen waardoor ze normaal gesproken uitslag krijgt bij gebruik van zonnebrandcrème. Dat gebeurd bij deze zonnebrandcrème niet. Geen enkele keer uitslag!

Maar 1x smeren per dag
Dat in de zonnebrand van Esse geen chemicaliën zitten, merk je al direct bij het gebruik. Normaal gesproken worden chemicaliën onder andere gebruikt om een zonnebrand vloeibaar te maken. Deze zonnebrand is dus in zijn originele dikte en smeert hierdoor iets minder makkelijk. Dit is dan ook gelijk een groot minpunt. Het insmeren is hierdoor moeizaam. Je moet eigenlijk allemaal hele kleine puntjes maken en die uitsmeren. Daar hebben de kinderen meestal niet zo heel veel geduld voor. Zeker niet als ze gewend zijn aan van die snelle spuit zonnebrand verdelers van de grote bekende zonnebrand merken. Want een groot pluspunt is dat hij niet alleen direct  werkt, maar ook de gehele dag! Heerlijk, hoef je dus niet elke keer je druk te maken of het al weer tijd is om je kinderen opnieuw in te smeren. Het is dus maar 1x de tijd nemen om iedereen in te smeren.

De zonnebrand van Esse is een complete zonnebrand die je zowel voor je kind als voor je zelf kunt gebruiken. Hij is watervast, geurloos, voedt de huid en fixeert make-up. Met Esse Zonnebrand heb je dus eindelijk een zonnebrand die je met een gerust hart kan gebruiken! Meer informatie>>

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Ella’s kitchen – smikkelsticks aardbei banaan

Je kindje is toe aan een nieuwe stap, het ontwikkelen van nieuwe smaak. Waarom zou …

Share
Share