Bakugan

bakugans

De Bakugan super assault zijn nu nog krachtiger! De kleine kogels veranderen door magneten in sterke Bakugan Strijders wanneer je ze over het strijdveld rolt. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Recensie:

Bakugan is een speelgoed wat vooral jongens leuk zullen vinden.  Het ziet er in eerste instantie uit als een balletje maar als hij valt dan ontpopt zich een figuur met armen en benen.  Hiermee kan een strijd uitgevochten worden. Als je van vechtspeelgoed houdt zal dit zeker in de smaak vallen. Hoewel ik de leeftijd van 5 jaar wel aan de lage kant vindt door de kleinere onderdelen.

 

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

Boysmom [persoonlijke blog]

Het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was kan ik me nog goed …