Dit is de nieuwe K3 (spoiler alert!)

Heb je nog niet naar de finale van K2 zoekt K3 gekeken? Lees dan niet verder en zorg dat je eerst zelf naar de laatste, spannende aflevering gaat kijken waarin de definitieve keuze gemaakt zal worden uit de vele kandidaten die graag de plaats van Klaasje willen innemen om samen met Marthe en Hanne K3 te vormen!

Man of vrouw
Voor het eerst deden ook mannen mee aan de wedstrijd om het nieuwe lid van K3 te worden. Een kwart van de aanmeldingen was van mannelijke kandidaten! En een aantal van hen kwam ook echt ver! Leuk om te zien en ik denk ook echt dat het een prima optie was geweest.

Finale
Maar… in de finale waren alleen dames overgebleven [Julia Boschman (19, Bergen op Zoom); Amy Courtens (25, Averbode); Diede van den Heuvel (20, Someren); Celeste de Nijs (20, Bilthoven)] en aan het eind van de uitzending ging het nog tussen Amy en Julia. Een moeilijke keuze voor met name Marthe (die niet in de studio aanwezig kon zijn omdat ze momenteel Corona heeft) en Hanne.

De winnares
Gekozen is uiteindelijk voor de Brabantse Julia Boschman. Zij is 19 jaar, woont in Bergen op Zoom en zal vnaf vandaag samen met Hanne Verbruggen en Marthe de Pillecyn K3 vormen.

De nieuwe K3
De nieuwe K3, met Julia, Hanne en Marthe zal zeer binnenkort te zien zijn: anstaande vrijdag zal ze voor het eerst live te zien zijn met K3 voor een uitverkocht Sportpaleis tijdens de Studio 100 Rewind Party. Nadien zal ze ook nog zes uitverkochte Sinterklaasshows afwerken in datzelfde Sportpaleis. En alsof dat nog niet genoeg is verschijnt aanstaande vrijdag ook de bijhorende clip van de single Waterval. Over enkele maanden start dan de allernieuwste K3 show met de toepasselijke titel: “Kom Erbij!”.

Druk
Maandag al start Julia met het inzingen van het gloednieuwe album van K3 dat midden december zal verschijnen. Daarnaast staan er nog verschillende fotoshoots, repetities en interviews op haar overvolle programma. A Het publiek kijk er alvast naar uit om Julia in K3 te leren kennen want er werden intussen al extra shows toegevoegd.

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share