Intocht Sinterklaas 2015

Sinterklaas is weer onderweg van Spanje naar Nederland. Dagelijks zijn via het Sinterklaasjournaal alle avonturen van Sint en zijn Pieten te volgen en zaterdag zal de intocht van sinterklaas ook weer live op televisie te volgen zijn.

Sinterklaas komt dit jaar aan op zaterdag 14 november 2015, in de Drentse plaats Meppel. De grote stoomboot zal in de binnenstad van Meppel opgewacht worden door burgemeester Jan Westmaas, door Jeroen Kramer en door vele enthousiaste kinderen (en volwassenen). Ook Dieuwertje Blok zal in Drenthe zijn en samen met Jeroen Kramer verslag doen.

Het live verslag van de intocht 2015 van Sinterklaas in Meppel zal in een speciale, extra lange, aflevering van het Sinterklaasjournaal te zien zijn op NPO Zapp van 12.00 tot 13.15. Op het digitale themakanaal Z@ppelin 24 en op zappelin.nl is de intocht met gebarentolk te volgen.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Internet en TV combineren voor een persoonlijke ervaring

Met een internet en TV abonnement heb je een combinatie in huis die van televisie …