De dolle lama – wijze lessen in lama-karma

Lama-karma voor iedereen. Alleen al deze zin roept een glimlach op… Ik ben benieuwd naar het boekje De Dolle Lama!

Inhoud
Spiritueel leider De dolle lama laat ons in dit grappige, maar leerzame cadeauboekje zien wat lama-karma is en wat we ervan kunnen leren. Zijn lessen over compassie, discipline, hoop, mindfulness en mantra’s zijn zowel hilarisch als nuttig.

Bomvol spirituele wijsheden voor iedereen die dol is op lama’s en zelfreflectie.

‘‘Geef je wol gul
Om de twee jaar
Zodat anderen zich kunnen
Koesteren aan je warmte
In plaats van die zo lang
Bij je te houden
Dat je eruit komt te zien
Als een wolk met tanden’’

Mening
Oh, wat geniet ik van boeken zoals De dolle lama. De droge humor maakt dat ik niet alleen glimlachte maar soms ook echt hardop moest lachen. Sommige teksten zijn overigens ook ‘wijs’ en geschikt om aan een ander te geven bij bepaalde situaties.

Leuker nog is om het hele boekje cadeau te doen. Ik denk dat iedereen die dit boekje cadeau krijgt (of zelf koop) en veel plezier van (en om) zal hebben.

De dolle lama – Stephen Morrison
Hardcover, 128 pagina’s, uitgeverij Spectrum
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …