Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Wasgij – kaasalarm

WasGij Original 38 Kaasalarm is Speelgoed van het Jaar 2021 in de nieuwe categorie puzzels. Althans…. deze puzzel maakt kans op deze ultieme titel, je kunt nog stemmen tot 25 oktober 2021 via de website van Speelgoed van het Jaar. Er zijn in die categorie 3 puzzels waarop je kunt stemmen. Daarmee bepaal je mede wat de Puzzel van het Jaar 2021 wordt en… je maakt kans op mooie prijzen!

Omschrijving 
Chaos in de Wasgij Original Kaasalarm puzzel! Deze 1000 stukjes tellende Wasgij legpuzzel is winnaar van Speelgoed Van Het Jaar 2021 in de categorie Puzzels!
De Hollandse kaasmarkt is druk als altijd, zowel buurtbewoners als toeristen verdringen zich rond de overheerlijke kazen – en zelfs de donkere wolken kunnen hun humeur niet bederven! Maar gelukkig, opeens breekt de zon door en begint ongenadig hard te schijnen op de marktkraampjes. Maar waarom kijkt iedereen zo verrast op bij deze plotse weersomslag? Waarom schrikt de bebrilde dame achter de kaashandelaar zich een hoedje? Dat is het beeld dat je puzzelt.

Bekijk / bestel Wasgij Kaasalarm hier >>>>

Mening
Hoewel het puzzel 38 is in de reeks Wasgij Original puzzels, is het de eerste die ik ga leggen. Tenminste, ik ga een poging doen… samen met mijn jongste zoon. En wat is dit leuk! Echt een andere vorm van puzzelen. Je hebt namelijk geen voorbeeld, alleen een soort thema. Een klein stukje kun je wel verzinnen, maar verder is het puzzelen en nadenken.

Gelukkig is de puzzel van goede kwaliteit, met kleuren die echt kloppen en stukjes die passen of niet passen, je weet dus al snel of je in de goede richting zit! Ik ben fan!

Tip: begin met de kantjes en daarna het stuk wat je wel kunt bedenken. Daarna op kleur sorteren en verder! Ik laat het eindresultaat natuurlijk niet zien, want het is veel leuker om dat zelf te ontdekken!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …