Disney On Ice 2019: Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival

Ook in 2019 kunnen we weer genieten van Disney on Ice, om precies te zijn Van 12 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. De Disney on Ice show 2019 zal heten: “Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival” en de voorverkoop is gestart! Wanneer je zeker wilt zijn van de mooiste plaatsen, kun je nu al je kaartjes bestellen, klik <hier>

Wat kun je verwachten bij Disney on Ice in 2019?
Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en overgetelijke figuren.

Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winters wonderland!

Voor meer informatie, zie DisneyOnIce.nl

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Monster Jam – een uitje voor het hele gezin [winactie]

Misschien denk je bij Monster Jam, een spectakel met trucks en motoren, niet direct aan …

Share
Share