Cool Baby

Cool Baby, de leukste kleding (ver) maak je zelf is een boekje vol met ideeën over hoe je zelf babykleding kan maken, maar ook hoe je van kleding andere dingen voor je baby kan maken.

Recensie
Wat is Cool Baby een geweldig leuk boek. Ik ben absoluut niet creatief, maar dit boek prikkelt mij om ook aan de slag te gaan. De uitleg is erg duidelijk en laat zien dat mooie dingen makkelijk te maken kunnen zijn. Baby’s groeien al veel te snel uit hun kleren en nu krijgen ze toch nog een functie. En zeg nou zelf: Niks is toch leuker dan echt persoonlijke dingen zelf te kunnen maken voor je kleintje! Als mijn kind uit zijn eerste kleertjes is gegroeid, ga ik zeker kijken of ik ermee aan de slag kan met behulp van dit boek. Trouwens ook een heel origineel kraamcadeau!

Cool Baby – Bajah Freeman
Creatief, paperback, 62 pagina’s, Becht
Lees ook:
De baby in de spiegel
Milk Bands helpen voor succesvol borstvoeding geven
Mijn Tekenboek

Share

About Nora

l.ahles@almere-speciaal.nl'
Jonge moeder van een Jesse (2009). Parttime leerkracht. Gescheiden (2011) na huwelijk van 3 jaar. Hou van lezen, koken en mijn grote verslaving: social media.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share