Buiten spelen

Eigenlijk was het de bedoeling om naar opa en oma te gaan. De kleine meid had haar fiets gepakt en het was duidelijk haar idee om met deze fiets – die volgens mij niet echt voor buiten bestemd is – naar het huis van opa te gaan.

Halverwege het park was ze moe geworden en toen ik haar voorstelde om over het gras te lopen en naar de speeltuin te gaan, greep ze mijn voorstel met twee handen aan. De vermoeidheid was op slag verdwenen!

Ze had nog niet eerder met mij in de speeltuin gespeeld, en écht lekker was het buiten ook niet, maar dan had ik het maar niet moeten zeggen. Ondanks dat het redelijk fris was zo zonder zonnetje en dan dat gemene windje erbij, heeft ze genoten! En ik natuurlijk ook! De glijbaan was favoriet! Ze heeft twee keer gegleden, maar wat ze het leukste vond was het klimmen op de trap van de glijbaan. En er ook weer vanaf klimmen.

Dat is dus weer een nieuwe fase, en weer een stukje meer loslaten! Mijn lieve grote meid!

Share

About Martine

bodrumlover1@live.nl'
Ik ben een getrouwde vrouw en trotse thuisblijfmama van een dochter geboren in juni 2010.

Check Also

Top 5 buitenspeelgoed voor minder dan 10 euro

Natuurlijk kunnen kinderen zich buiten vermaken door je te helpen in de tuin of door …

Share
Share