Het enige echte voorleesboek voor opa’s en oma’s

Deze vrolijke bundel voor opa’s en oma’s staat boordevol grappige en ontroerende versjes en verhalen. Zoals de titel al zegt, spelen opa’s en oma’s een belangrijke rol in het boek. Zo maakt opa Brom van alles mee in de kleuterklas en de lieve oma Wortelbloem zorgt voor alle dieren in de buurt, of ze nu een gewond pootje of een gebroken staartje hebben.
Daarnaast bevat dit boek nog een heleboel andere versjes en verhaaltjes. Versjes over het varkentje Knorrepot dat een clowntje wil zijn en het beertje Benjamin, dat gaat varen in een bootje van karton.
Verhaaltjes over tante Tingelijn die verliefd is en over de neuzenwinkel van mevrouw Snoezemans, waar zelfs de koningin langskomt.

Recensie
Prachtige korte verhaaltjes met vrolijke en kleurrijke illustraties. Niet alleen leuk voor opa’s en oma’s om voor te lezen, maar ook leuk voor een ieder ander, om voor te lezen aan kinderen. Het boek bevat 58 verhaaltjes, dus je zult uren leesplezier hebben met Het enige echte voorleesboek voor opa’s en oma’s.
Mijn kinderen van 2 jaar en 5  jaar vinden de verhaaltjes in dit boek erg leuk. Erg handig is, dat naast een index per pagina, ook een index op figuurtjes in het boek staat. Hieraan kun je zien, dat er goed nagedacht is over wat kinderen willen. Kinderen willen vaak een verhaaltje met een bepaald figuur erin. Met deze index kun je heel snel een verhaaltje opzoeken, met daarin het figuurtje wat jou kind(eren) wil(len).
Zo is mijn dochtertje gek op Olifantje Oliebol. Dus kunnen we in één oogopslag zien, op welke pagina’s we hier een verhaaltje over kunnen lezen. Het enige echte voorleesboek voor opa’s en oma’s is een perfect kado om aan opa’s en oma’s te geven, maar ook een prachtig boek om zelf te voor te lezen.

Het enige echte voorleesboek voor opa’s en oma’s – Marianne Busser en Ron Schröder
Voorleesboek, hardcover, 113 pagina’s, Unieboek
Bestel hier via BOL.com>>>

Lees meer;
Gekke verhaaltjes voor het slapen gaan
Floddertje is vies
Een jaar met Jip en Janneke

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …

Share
Share