De Julianatoren in Halloween sfeer [verslag]

De Julianatoren, hét pretpark dat gegarandeerd zorgt voor een dag met veel plezier voor kinderen van 2 t/m 12 jaar én hun ouders. Een familiepretpark in Apeldoorn, waar méér dan 60 attracties te vinden zijn. Van Jul’s treintje en de Klim & Klauterkooi voor de kleinste tot aan Jul’s Rollerskates en De Draaiende Piraat voor de grote waaghalzen.

Van vrijdag 30 september t/m zondag 30 oktober draait het in de Julianatoren om Halloween. Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin zijn verkleed als vampier, Jul als spook en Julia als heks. Enorm leuk zijn de vele shows die op iedere openingsdag te zien zijn, beginnend bij de Halloween openingsshow en de dag eindigend met de Jul & Julia’s Swing en Uitzwaaifeest.

Als we het park binnen lopen hoeven we ons inderdaad niet af te vragen welk thema centraal staat. Overal staan balen stro met daarop pompoenen en spinnetjes. Er hangen spinnenwebben, spoken, heksen en dat is niet alleen bij entree.

De eerste ‘attractie’ die we doen is ook op & top Halloween, namelijk een gaaf doolhof met allerlei elementen van Halloween, waarbij we bij het begin van het doolhof verwelkomd worden door graaf Dracula. De kinderen ontvangen een formulier voor de speurtocht, waarbij ze letters moeten verzamelen bij ieder Halloween-figuur dat ze tegenkomen. Het formulier met het antwoord doen we in de doos, aan het eind van de speurtocht. Wie weet winnen we nog iets!

De jongste van 6 jaar vindt het allemaal erg spannend en soms zelfs te spannend. Alle spookgeluiden, spinnen en skeletten zijn voor haar misschien net iets te veel. Dat zegt overigens niet zo veel over de ‘angstfactor’, want deze meid is gewoon soms een kleine bange poeperd. De andere twee kids vinden het geweldig en genieten zichtbaar van dit gave thema.

Alle drie de kids mogen nog een laatste attractie uitkiezen om te doen, dan is het daarna weer tijd om naar huis te gaan. Wat hebben ze het gaaf gehad! Wat ze het leukste vonden? Het doolhof, een ontmoeting met Jul & Julia en mevrouw Suikerspin, de paardenbaan, de dino’s tour en de speeltuin met de trampolines. Lastig een keuze te maken, dat wel, want zelfs na deze lange dag hebben we nog steeds niet alle attracties gedaan. Een goede reden dus om nog een keer een dagje uit te plannen bij de De Julianatoren!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Halloween 2022: Waar kan ik naartoe met mijn kind?

Halloween wordt steeds populairder in Nederland. Het uit Amerika en Groot-Brittannië overgewaaide feest was oorspronkelijk …