Monster Jam – een uitje voor het hele gezin [winactie]

Misschien denk je bij Monster Jam, een spectakel met trucks en motoren, niet direct aan een gezinsuitje. Neem maar van mij aan dat het dat wel is! Ik ben er zelf een aantal keer geweest met kinderen en het is echt enorm leuk. En na een onderbreking vanwege de Covid-pandemie komt Monster Jam het weekend van 3 en 4december 2022 terug naar het Gelredome in Arnhem!

Kindvriendelijk

Hoewel de trucks groot zijn (Een band van een Monster Jam truck is maar liefst 1.68 meter hoog, en dat is hoger dan deze Trotse Moeder….) zien ze er (kind)vriendelijk uit, met vrolijke kleuren en herkenbare tekeningen. Denk bijvoorbeeld aan Scooby Doo en Monster Mutt Dalmatian, compleet met staart en oren 😉

Geluid

Over oren gesproken…. natuurlijk maken de trucks van Monster Jam geluid. Neem daarom oordopjes mee voor jezelf en je kinderen. Niet dat het geluid schadelijk is, maar voor jonge kinderen kan het erg indrukwekkend zijn en soms beangstigend om harde geluiden te horen. Mijn advies zou ook zijn om een minimumleeftijd van 6 jaar aan te houden om alle indrukken te kunnen verwerken.

Kennismaking

Wat erg leuk is, is om er echt een dagje-uit van de te maken met je gezin. Het plezier begint namelijk al bij de Monster Jam Pit Party. Dan kun je de gigantische Monster Jam trucks van dichtbij bekijken, praten met de coureurs, de motoren zien en natuurlijk op de foto gaan met de coureurs en met de trucks. Kijk hieronder maar hoe leuk dat is:

Trotse Moeders bij Monster Jam [verslag]

Show

De show zelf is zeer professioneel. Veilig, indrukwekkend, perfect uitgevoerd en van het begin tot het eind spectaculair. Denk aan races, maar vooral ook stunts en trucs. Het is niet voor te stellen hoe bedreven de coureurs zijn, waarvan ook een aantal vrouwen, in het beheersen van hun voertuig. Dit moet je echt zelf gaan zien!

Monster Jam 2022

Lijkt het je wat om naar Monster Jam te gaan? Dan zijn onderstaande gegevens handig:

  • Waar: GelreDome Arnhem
  • Wanneer: 3 & 4 december 2022
  • Pit Party – 10.30 – 12.00 uur
  • Monster Jam – 13.00 – 15.00 uur
  • Kaarten zijn te bestellen via MonsterJam.com

Winactie Monster Jam

Ben je enthousiast geworden over Monster Jam als uitje voor jou en je gezin? Dan kun je meedoen aan onze winactie. Je maakt dan kans op 4 x Cat 1 tickets voor de show van Monster Jam op zondag 4 december 2022 om 13.00 uur met een waarde van € 50,= per ticket.

Disclaimer

• De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere periode of anderszins.
• © 2022 FMS, Deelnemers onder voorbehoud
• SCOOBY-DOO and all related characters and elements are trademarks of and © Hanna-Barbera (2022)
• Bakugan Dragonoid and all related characters and elements are trademarks of © 2022 Spin Master Ltd All rights reserved.
• Deze wedstrijd en die van TrotseVaders.nl sluiten op 31 augustus 2022.
• Er wordt willekeurig één winnaar gekozen uit alle deelnames. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan
• We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen.
• Deze promotionele actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk.

Wat moet je doen?

Autorijden met jonge kinderen kan een uitdaging zijn. Heb jij ideeën om een autorit goed te laten verlopen? Hoe vermaakt jouw kind zich op een lange reis? Heb je tips tegen wagenziekte? Of heb je misschien een bijzondere persoonlijke ervaring die je wilt delen? Stuur een mail naar redactie@trotsemoeders.nl onder vemelding van Monster Jam en deel jouw tip of verhaal. Je mag natuurlijk ook een foto toevoegen! Alles wat je instuurt mag nog niet eerder ergens geplaatst zijn en eventuele afbeeldingen en teksten moeten rechtenvrij zijn en kunnen op deze website en de bijbehorende sociale media worden gepubliceerd. We kijken uit naar jouw tips en tricks en misschien win jij er wel 4 vrijkaartjes voor Monster Jam mee!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …