Het Waanzinnige boek over de Billosaurus – recensie

billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-1Het waaaaaaaaaaaanzinnige succesverhaal gaat verder! H A L L O ! Wil je meer weten over de prehistorie? Lees dan nu het meest ONVERANTWOORDE boek OOIT over billosaurussen en andere prehistorische wezens. Deze geïllustreerde waanzinnige gids leert je alles over – de grootste – de lelijkste – de stinkendste – de mafste & – de smerigste billosaurussen die ooit leefden.

Recensie
De Billosaurus, wie kent hem niet 😉 Deze, en andere prehistorische wezens worden op de van Andy Griffiths en Terry Denton bekende humoristische manier zowel in tekst als in afbeeldingen aan je voorgesteld.

billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-10

Zoals bij de anderen ‘waanzinnige’ boeken, leidt ook dit boek tot gegrinnik, gegniffel en schaterlachen. En niet alleen kinderen genieten van dit boek!

billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-3

Hoewel het ‘billen’-niveau hoog is, en de humor perfect aansluit bij kinderen die de ‘lachen-om-poep-en-plas-leeftijd’ nog niet ontstegen zijn, is dit boek niet platvloers of grof. Het is gewoon enorm grappig, zelfs voor een Trotse Moeder die eerder genoemde fase echt voorbij is. Het is zó zot, zo vol onzin en zo humorvol (waarbij ook een compliment aan Edward van de Vendel voor de perfecte vertaling!), dat je er automatisch de slappe lach van krijgt.

 billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-7 billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Echt een boek wat de kinderen regelmatig oppakken en wat gedeeld wordt met vriendjes en vriendinnen. Lekker samen bladeren in Het waanzinnige boek over de Billosaurus en andere prehistorische wezens en elkaar dingen voorlezen en aanwijzen. Heerlijk toch! Ik ben blij dat er dit soort boeken zijn, het maakt dat zelfs kinderen die met tegenzin een boek in handen nemen, een boek met een lach lezen!

billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-5

Het waanzinnige boek over de Billosaurus en andere prehistorische wezens
Bekijk op bol.comAndy Griffiths & Terry Denton
Hardcover, 166 pagina’s, uitgeverij Lannoo
Bestel dit boek hier >>>>

billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-2 billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-12

billosaurus-prehistorie-waanzinnig-recensie-copyright-trotse-moeders-9

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …

Share
Share