Elke dag lekker koken

Elke dag lekker koken….  Het klinkt als een goed voornemen voor 2022 😉

Elke dag lekker koken is een lekker dik kookboek met een stevige kaft. Er staan enorm veel recepten in, en ook manieren om daarmee eenvoudig te variëren. Ann-Christine Hellerup Brandt heeft echt een heel mooi en veelzijdig kookboek gemaakt, met klassiekers maar ook met allerlei spannende gerechten.

De gerechten zien er haalbaar uit en worden duidelijk uitgelegd en zijn goed gefotografeerd te zien. En dan niet op een manier die eruit ziet alsof je een sterren-kok moet zijn, maar gewoon, gezellige en lekkere dingen die geschikt zijn voor het hele gezin. Elke dag lekker koken is echt een mooi boek om in huis te halen als standaardboek om te pakken bij het zoeken naar de vraag: wat zullen we eten?

Elke dag lekker koken is uitgegeven door uitgeverij Deltas als hardcover van 320 pagina’s. Het bevat twee leeslinten zodat je je favoriete gerechten snel kunt terugvinden.

Elke dag lekker koken bekijk / bestel je hier >>>>

Inhoud
In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: ‘Wat eten we vanavond?’ Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu?

Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat nieuws om uit te proberen. Bovendien vind je tal van recepten voor salades, dressings en bijgerechten om je maaltijd helemaal compleet te maken. Kortom, met dit boek weet je elke avond wat te koken!

Ann-Christine Hellerup Brandt
Sinds 2007 verzamelt Ann-Christine Hellerup Brandt de lekkerste recepten op haar blog Valdemarsro. Het is een van de meest bezochte foodblogs van Denemarken.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Met mes en stokjes

Als ik dit kookboek in handen krijg, blader ik het even door en valt mijn …

Share
Share