Hello Kitty boek

Hello Kitty is al meer dan dertig jaar een vriendin van jong en oud over de hele wereld. Haar afbeelding verscheen op van alles: van pleisters en EHBO-kits, broodroosters en wafelapparaten tot de pagina’s van het tijdschrift Vogue. Je komt haar tegen op kleding, sieraden, auto’s en zelfs vliegtuigen!

Het in samenwerking met Sanrio geproduceerde Hello Kitty, een lief en vrolijk boek, bevat een uitgebreide verzameling afbeeldingen en leuke weetjes over dit mondiale icoon.

Auteur Marie Moss beschrijft vele enthousiaste Hello Kitty-fans en hun verzamelingen. Het boek bevat ook zeven interactieve replica’s van belangrijke Hello Kitty-voorwerpen om uit te vouwen, uit te nemen en te bekijken, waaronder een kaart van Puroland, een oud stripboek, een exclusief T-shirttransfer en meer!

Dit kleurrijke, allesomvattende fotoplakboek zal iedere Hello Kitty-vriendin een groot plezier doen.

Recensie
Toen mijn dochter dit boek zag kwam er een luide kreet uit haar mond… “Hello Kitty, Hello Kitty, Hello Kitty!” Ze stond te springen in de kamer van blijdschap en dus wilde ze meteen het boek bekijken. Toen ik het opensloeg dacht ik dat haar enthousiasme wel snel weg zou zijn, aangezien het mijn inziens echt een boek is voor de volwassen fans van Hello Kitty.

Niets bleek minder waar! Mijn dochter heeft het hele boek (toch 128 pagina’s) met veel oohhhs en aahhs bekeken. Zowel de tekeningen van Hello Kitty en haar familie, als de foto’s van alle spullen die er op dit gebied zijn. Overal was ze superenthousiast over.

Voorin het boek zit in een envelop een transfer voor een T-shirt en gelukkig had ik nog een leuk roze nieuw shirtje voor haar in de kast hangen. Die is meteen omgetoverd tot een Hello Kitty shirt en dat leverde een dolgelukkige dochter op.  Halverwege kwamen we een vel stickers tegen en dat leverde weer een vreugdekreet op.

Oké, boek bekeken, de leuke dingen eruit gehaald… de liefde zal wel snel over zijn. Maar ook hier ga ik meteen de mist in! Slechts twee uur later wil mijn kleine dame alweer het boek bekijken en bladeren we weer heel wat af. Het is dus echt een boek voor alle jonge en alle volwassen Hello Kitty-fans!

De tekeningen zijn schitterend en de foto’s ook. Ongelooflijk om te zien wat er allemaal op dit gebied is. Bijvoorbeeld een kraamafdeling in Japan dat helemaal omgetoverd is tot een waar Kitty paradijs! Inclusief de dekentjes en kleding van de verpleegsters.

Toch heeft dit boek één klein nadeeltje… Je wordt er nogal hebberig van! Mijn dochter heeft ongeveer alles uit het boek aangewezen wat ze wilde hebben (wat dus niet gaat gebeuren) maar een volwassen fan moet zich toch echt in bedwang houden en haar hand goed op de knip hebben, wil ze niet toegeven aan deze superschattige gadgets!

Informatief, hardcover, 127 pagina’s, Kosmos

Lees ook:
Fiep in vogelvlucht
Ik + Jij = Wij
Van dikbillen tot langnekken

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Hello Kitty & haar vriendjes [dvd-recensie]

Kom met ons spelen, lachen en zingen! In de avonturen van Hello Kitty en haar …